fbpx

Vanliga Frågor

Nedan ser du ett urval av de vanligaste frågorna. För en mer specifik fråga vänligen kontakta oss via mejl eller telefon

Kontakta oss så ändrar vi ditt paket till det önskade.

Vi skräddarsyr bland våra produkter för att finna det som du behöver för att synas. Vänligen kontakta oss med vad du efterfrågar så hittar vi en lösning som passar er

Innehållsproduktion är all information som står på er hemsida. Det kan vara texten som kunden möts av på första sidan,  produktbeskrivningen. All text och bilder som finns på er hemsida och sociala medier.

Vi hjälper dig att hitta rätt domän, ((själva adressen på er hemsida). Vi löser allt från webhotell till en fullt fungerande hemsida, full med ert innehåll.

Allt som behövs från dig som kund är ett tillfälle för ett möte där vi går igenom förutsättningarna för vårt samarbete.

Marknadsföring kommer att öka en synlighet vilket gör att ni kommer att synas för fler presumtiva kunder. För att era kunder skall hitta er behöver ni synas över alla digitala plattformar, vi på Bluebone Media hjälper dig att synas.

Under uppstartsmötet väljer ni hur ofta ni vill betala, månadsvis, kvartal eller årsvis. Vi skickar faktura till fakturerings adressen som ni anger.

När du finner ett paket som passar dig, bokar in ett möte där vi går igenom allt som ni efterfrågar och saknar i er marknadsföring, sedan är vårt samarbete igång. Bindningstiden är 12 månader med 3 månaders uppsägningstid.