fbpx

Vill du öka din försäljning och stärka ditt varumärke med en reklamfilm? En reklamfilm är ett kraftfullt verktyg för att kommunicera ditt budskap till din publik på ett sätt som väcker deras känslor, intresse och handling. Men för att skapa en bra reklamfilm behöver du ett produktionsbolag som kan leverera det du vill ha.

Hos BlueBone Media får du hjälp av erfarna medarbetare som kan skapa en reklamfilm som passar ditt budskap, din budget och din stil. Oavsett om du vill ha en humoristisk, informativ eller inspirerande reklamfilm så kan BlueBone Media leverera det med kvalitet. Våra erfarna och kreativa medarbetare kan hjälpa dig med manus, regi, fotografering, ljud, grafik, animationer och redigering. Vi kan anpassa oss efter dina önskemål och budget och leverera din video i det format du vill ha.

För att skapa en bra reklamfilm följer vi dessa steg:

  • Vi lyssnar på dig och förstår vad du vill uppnå med din reklamfilm.
  • Vi kommer med förslag på hur vi kan göra det möjligt genom att välja rätt format, genre, tonläge, målgrupp och kanal för din film.
  • Vi skriver ett manus som beskriver vad som ska hända i filmen, vilka karaktärer som ska vara med och vilken dialog de ska ha.
  • Vi väljer ut lämpliga platser för inspelningen eller använder vår egen TV-studio där vi kan spela in i olika miljöer och med olika effekter.
  • Vi har också ett stort nätverk av skådespelare, speakerröster och musiker som kan ge din film det lilla extra.
  • Vi filmar allt som ska vara med i filmen med professionell utrustning för att fånga de bästa bilderna och ljudet för din film.
  • Vi redigerar filmen till en färdig produkt genom att klippa ihop de bästa scenerna från inspelningen till en sammanhängande berättelse. Vi lägger också till musik, texter, grafik, animationer och andra effekter som gör filmen mer intressant och professionell.

Kontakta oss idag och låt oss visa dig hur de kan förvandla din idé till verklighet!